חיפוש
📯📯📯הודעה חשובה📯📯📯

הורים ותושבים יקרים שימו ❤️❤️❤️ החזרה ללימודים תהיה כדלקמן
א-ג באופן מלא. כיתות ד'- ו' תידחה ליום שני (18.5) בשעה 8:00 בבוקר. כרגע ללא הסעות עד לעדכון חדש ממשרדי הבריאות והחינוך.

הפעילות בתיכונים, בכיתות ז' -יב', תתקיים כסדרה ובאופן מודרג באחריות בית הספר כבר ביום ראשון (17.5). נכון לשלב זה ההסעות לתיכונים גם הן לא יפעלו.

הסדרת ההסעות תתבצע בהקדם לאחר תיאום ההתחייבויות מול משרד החינוך שעד כה לא טופלה כפי שנעשה עם החינוך המיוחד.

גם הסעות מחוץ ליישוב למוסדות החינוך הרגילים לא יתאפשרו, נכון לרגע זה, עד להודעה שתתקבל ממוסד החינוך כי פתח את שעריו במועצה האזורית אליה נוסעים התלמידים ותיאום כאמור מול משרד החינוך.

בהמשך להודעה שיצאה אתמול באשר לחזרה ללימודים, אמש לקראת השעה 22:00 בלילה קיבלנו את המתווה הסופי שאושר על ידי הממשלה. 📖📖

המתווה הגיע עם מספר שינויים והתקלות שמחייבים אותנו, יחד עם מנהלות ומנהלי בתי הספר לבצע היערכות נוספת על מנת לעמוד בכל התנאים, ההנחיות ולאפשר לתלמידים שגרת לימודים בטוחה, בריאה ועשירה בתכנים. 👩‍🎓👨‍🎓

בעצה אחת עם מחזיקת תיק החינוך, מנהל מחלקת החינוך ומנהלות ומנהלי בתי הספר, החלטנו לדחות את פתיחת הלימודים בבתי הספר היסודיים ביום אחד, ליום שני, על מנת לאפשר היערכות מתאימה. ⚖️⚖️

בין היתר, בהודעה שהגיעה אמש בלילה ממשרד החינוך נמסר שהוחלט לבטל כרגע את כל השיעורים של 'קרן קרב', כך שמדריכי קרן קרב לא יגיעו לבתי הספר וייווצר חור במערכת של כ- 60 שעות לימוד. הנחיתי את צוותי הניהול להכין מערכת שעות חדשה ולמלא את החסר בתוכן לימודי איכותי וערכי.

בתי הספר הונחו לבצע כניסה מדורגת לבית הספר על מנת למנוע התקהלות כולל פתיחת שער נוסף, גם ההפסקות יהיו מדורגות, בתי הספר מצוחצחים ונקיים, תלמידים יוכלו להיכנס לבית הספר רק עם הצהרת בריאות ובכפוף למדידת חום, הורים ואנשים מבחוץ לא יורשו להיכנס לשטח בית הספר. 🧼😷🧴

חינוך מיוחד פועל כרגיל כולל הסעות.

אנו מודעים לקושי הרב שיוצרת הדרישה למסיכות גם בזמן השיעורים לכיתות ד' ומעלה. אנו מצטרפים לקריאת הנהגת ההורים למציאת פיתרון חילופי.

תודה רבה למחלקת החינוך ולכל הצוותים החינוכיים ביישוב על המאמץ הרב שהשקיעו במציאות אליה נקלענו.

יודגש כי לכול מנהל אושר לבצע התאמות בכניסה וביציאת התלמידים וכן במערכת השעות בהתאמה לגודל בית הספר .

הורים יקרים – אנו נעשה הכל כדי שהמערכת תחזור לפעילות סדורה ובביטחון גבוה למענכם.

מנהלות ומנהלי בתי הספר ישלחו איגרת מפורטת להורים ובה כלל ההנחיות בצורה מפורטת כבר בשעות הקרובות 📄📄📄

שלכם ובשבילכם 🌹
דרור אהרון ראש המועצה