חיפוש

הודעה חשובה!!!

בשבוע שעבר, נסגר סניף הדואר בקניון פרנדלי שסיפק עבור תושבי גן יבנה שירות חבילות הכרחי וחיוני.

בעקבות הסגירה פניתי אל מנכ"ל דואר ישראל ומנהל המחוז בכדי לפתור את הבעיה שנוצרה בחלוקת דואר החבילות.

בכדי למנוע נסיעה מיותרת של תושבי המועצה לערים אחרות, החלטנו לקחת על עצמנו את הפעלת שירותי דואר החבילות עד יעבור זעם, במסגרת המתנ"ס, החל מיום שני 23.3.2020.

הוחלט כי –

1. החבילות של תושבי גן יבנה שהועברו לאשדוד יחולקו בגן יבנה בכדי למנוע נסיעה מיותרת של תושבי גן יבנה בזמנים אלו לסניפי דואר בערים אחרות.

2. באשר לחבילות שנמצאות בפרנדלי, מדובר בכמות של למעלה מ-15,000 חבילות. חלוקת החבילות הללו תתעכב במספר ימים עד שחבילות אלה יועברו לחזקתנו על ידי הדואר או מי מטעמו. אנו מצידנו ניערך בהתאם.

3. את סניף הדואר הזמני שייפתח במתנ"ס גן יבנה יתפעלו עובדים מטעם המועצה בליווי של נציג הדואר, הוא יפעל בימים א'-ה' בין השעות 9:00 – 13:00.

4. אנא מכם, כל מי שמגיע לקבל את השירות, שמרו על עצמכם, שמרו מרחק אחד מהשני ושמרו על הנחיות משרד הבריאות.

מבזקים

שינוי גודל גופנים