חיפוש

מזגנים עוצמתיים הותקנו באולם הספורט של בית הספר בן גוריון

התקנת המזגנים התבצעה בעלות כוללת של כ-50 אלף ש"ח. בהמשך מתוכננות עבודות נוספות למיזוג אולם הספורט בבית הספר אורט על שם יצחק רבין ולקירוי מגרש הספורט בבית הספר אילן רמון. נמשכות העבודות גם להתקנת משטחי דשא סינתטי בגני הילדים

המועצה המקומית גן יבנה ביצעה התקנתם של חמישה מזגנים תעשייתיים עוצמתיים באולם הספורט של בית הספר בן גוריון בעלות של כ-50 אלף שקלים. התקנת המזגנים בוצעה בעקבות דרישה לכך בקרב הנהלת בית הספר והורי התלמידים. מהמועצה נמסר כי בתכנית העבודה הסדורה מתוכננות עבודות נוספות למיזוג אולם הספורט בבית הספר אורט על שם יצחק רבין, פרויקט לקירוי מגרש הספורט בבית הספר על שם אילן רמון ופרויקטים נוספים שיתקיימו בהמשך.

במסגרת התכנית החמש שנתית לצמצום שטחי החול בגני הילדים ביישוב בוצעו עבודות נוספות להתקנת דשא סינטטי ולשיפור פני החצר בגנים 'סחלב', 'גפן' ו'שקד'. העבודות מתוכננות להימשך בכל הגנים ברחבי המועצה.

מבזקים

שינוי גודל גופנים