חיפוש
  1. רחוב פלמ"ח –
    לעדכונכם, החל מיום שלישי (13.5.19), בין השעות 8:00 בבוקר ועד לשעה 15:00 בצהריים תבצע המועצה עבודות לקרצוף, ריבוד וסלילה ברחוב הפלמ"ח לרווחת התושבים.  העבודות צפויות להימשך כשבוע ימים.  שימו לב, במהלך ביצוע העבודות ייחסמו  קטעים מהרחובות לסירוגין ולא תתאפשר החניה לאורכם.
    אנא הקפידו לחנות במקומות אחרים במהלך שעות העבודה בכדי לא להפריע לפעילות רכבי העבודה. רכב אשר יפריע לתנועה ייגרר.
    המועצה הנחתה את הקבלן לעשות כל שביכולתו בכדי לקצר את זמני העבודות ,במטרה לצמצם את חוסר הנוחות שעלול להיגרם לדיירי הרחוב וסביבותיו.2. רחוב שבזי –

לעדכונכם, החל מיום שלישי (14.5.19), בין השעות 8:00 בבוקר ועד לשעה 15:00 בצהריים תבצע המועצה עבודות לקרצוף, ריבוד וסלילה ברחוב שבזי לרווחת התושבים.

העבודות צפויות להימשך כשבוע ימים.

מחלקת הנדסה עומדת לשירותכם בטל. 08-8545631.

בברכה,

ראש המועצה המקומית גן יבנה,