חיפוש

ערב קהילתי וביקור פיקוח נערכו בבית הספר על שם אילן רמון

ביום רביעי (23.5) התקיים ביקור פיקוח ורשות בבית הספר על שם אילן רמון. בביקור השתתפו קברניטי המועצה, מחלקת החינוך, מפקחת בית הספר, ויקי עזיאל, יו"ר הנהגת ההורים, ענת אסא ונציגים נוספים.

הביקור נפתח בפגישה עם מנהלת בית הספר, יעל אוריאל, במהלכו העבירה למשתתפים נתונים אודות בית הספר, הציגה את הישגיו והישגי התלמידים ולאחר מכן עברו לסיור שכלל מפגש עם עשרות מתלמידי בית הספר אודות התהליכים המתקיימים בבית שכוללים למידה משמעותית, ערכית ומיטבית.

המשתתפים ביקרו במרחב הלמידה ע"ש אילן רמון, אותו הקימו התלמידים בשיתוף הצוות והקהילה, ביקרו במוזיאון הבית ספרי "מדינה בראשית דרכה" ושמעו מהתלמידים אודות מיזמים ייחודיים כגון: ילדים שמלמדים ילדים באופנים שונים: ילדים שמקיימים פסטיבל מספרי סיפורים מפרי עטם, ילדים שמלמדים חגים וכן שמעו אודות דרכי הלימוד הייחודיות שקיימות בביה"ס שמובילות ללמידה מיטבית ומשמעותית. בהמשך אותו יום התקיים ערב קהילתי מיוחד במהלכו צפו ההורים במוזיאון "מדינה בראשית דרכה".

ראש המועצה, מפקחת ביה"ס, מחזיקת תיק החינוך ומנהל מחלקת החינוך הביעו שביעות רצונם הרבה מבית הספר, מתהליכי העומק שמתקיימים בו, מהשיפור הגדול הן במיצב האקלים והן במיצבים הפדגוגיים וציינו את ההתקדמות של ביה"ס בתחומים רבים. כמו כן ציינו לשבח את צוות ביה"ס, את התלמידים ואת ההנהלה והתרשמו  משיתוף הפעולה הפורה בין ביה"ס להורים.

מנהלת ביה"ס, יעל אוריאל, ציינה: "ביה"ס מעודד את הקשר בין ביה"ס לקהילה באירועים שונים לאורך השנה, דוגמת: סדר פסח בית ספרי, יום קמפוס, ריקוד הורה סמוך ליום העצמאות ויום קהילתי שמהווה אירוע שיא".

מבזקים

שינוי גודל גופנים