חיפוש

תושבים יקרים עדכון מספר 5 נכון לעכשיו, 5.5.2019, בשעה 20:30 –

קיימנו בזה הרגע הערכת מצב נוספת, מיד לאחר המטח הכבד שספגו יישובי האזור. אפתח בכך שלא נפלו טילים בגן יבנה, מה שראיתם אלו חלקי מיירט של כיפת ברזל.

• גם מחר, במצב שכזה, החלטנו לא לקיים לימודים מחר במוסדות החינוך במועצה כולל החינוך המיוחד וכולל הסעות מחוץ ליישוב.

• כפי שכבר עדכנתי, חגיגות העצמאות של גני הילדים שאמורים היו להתקיים גם מחר מבוטלים.

• אנו נקבל החלטה לגבי אירועי יום העצמאות והזיכרון לקראת מחר בערב, יחד עם פיקוד העורף ובהתאם להתפתחויות.

• מתנ"ס גן יבנה מבטל את כל הפעילויות והחוגים במסגרתו.

• החלטנו שהקאנטרי יהיה סגור מחר לאור המטח האחרון – לא ניקח סיכון.

• המוקד העירוני וגם חמ"ל המועצה יתוגברו במהלך כל שעות היום והלילה יחד עם מנהל תורן.

• ביקשנו ממערכת החינוך היישובית, מכלל המנהלות והמורות ליצור קש/ר עם התלמידים ולוודא שהכל בסדר ואם מישהו צריך עזרה.

• גם מחר צוותי הרווחה ייצאו לבקר בבתי קשישים ולוודא שהכל בסדר.

• למי שצריך תרופות, המרפאות ובתי המרקחת יהיו פתוחים מחר. מסניף הסופר פארם הודיעו שגם הוא יהיה פתוח.

• כלי צמ"ה וטרקטורים מתודלקים ומוכנים. כך גם הגנרטורים.

אני מבקש להדגיש בפניכם את הנחיות ההתמגנות! כשיש אזעקה נא לפעול על פי ההנחיות ולא לעמוד זקופים אלא בשכיבה, לא לצלם ולמצוא באופן מיידי מחסה במידה ואתם בשטח.

אם אתם באוטו תעצרו אותו בצד ושכבו על הרצפה עם הידיים על הראש, במקומות שאין ממ"דים ומקלטים להיות סביב קירות בטון כמה שיותר, שכובים על הרצפה ובנקודה הצפונית ביותר בבית.

בבקשה – לא להפיץ הודעות שעוברות ברשתות החברתיות וברשת האינטרנט שלא עברו אישור של המועצה או דובר צה"ל, הודעות מעין אלה יוצרות פאניקה מיותרת.

אנא מכם, הישארו בסמוך למרחבים מוגנים, הימנעו מהתקהלויות וזכרו שאזור ההתגוננות שלנו הוא 273 , 45 שניות הגעה למרחב מוגן.

שלכם ובשבילכם,
ראש המועצה, דרור אהרון