חיפוש

בוקר אור,

בשעות הבוקר המוקדמות קיימנו הערכת מצב נוספת עם כלל מנהלי המכלולים במועצה.

בהחלטה משותפת עם פיקוד העורף הוחלט כי לא יתקיימו לימודים בכל מוסדות החינוך הרגיל והמיוחד בגן יבנה. אנו מבקשים להימנע מהתקהלויות.

עובדי המועצה עובדים כרגיל על מנת לתת לכם את השירות היעיל והמיטבי גם בזמן חירום. הנחיתי את עובדי מחלקת הרווחה ליצור קשר עם קשישים ואוכלוסיות מיוחדות, לקיים ביקורי בית ולסייע בכל שנדרש.

המחנכות והגננות הונחו לשמור על קשר רציף עם תלמידיהן וליצור עמם קשר. בנוסף, נערכה ביקורת בכל גני הילדים על מנת לוודא שהממ"דים במצב תקין והחלונות סגורים

המוקד העירוני 106 ועובדי המועצה עומדים לרשותכם בכל פנייה, מנהלי המחלקות נמצאים בכוננות ואנו ערוכים לספק מענה מהיר לכל השאלות.
אנא, הקפידו על כך וגם רעננו יחד עם כל בני המשפחה את כללי ההתגוננות.

להזכירכם בהישמע אזעקה (גן יבנה באיזור 273):

יש להיכנס תוך 45 שניות למרחב מוגן, או לחדר המדרגות למי שאין מרחב מוגן, או למרכז הבית בבתים ללא מרחב מןגן וללא חדר מדרגות.

יש להישאר במקום לפחות 10 דקות מתום האזעקה, ולא לשהות תחת כיפת השמיים מחשש לנזק מרסיסי הפגיעה של טיל כיפת ברזל ברקטה ששוגרה.

הניסיון מוכיח, ששמירה על כללי ההתנהגות מסייעת להציל חיים.
אנו נקיים הערכת מצב נוספת לקראת שעות הצהריים.

המשך יום שקט, אנא סייעו בשיתוף.
ראש המועצה, דרור אהרון

מבזקים