חיפוש

מועצת גן יבנה מקיימת פרויקטים משמעותיים לשיפור נתיבי תחבורה, סלילת מדרכות, סלילת חניות ועוד לטובת הציבור

המועצה המקומית גן יבנה ממשיכה בביצוע של פרויקטים משמעותיים לשיפור נתיבי התחבורה, סלילת מדרכות, ריבוד כבישים, סלילת חניות, התקנת משטחי דשא סינתטי ועוד בכל רחבי היישוב.

בשבוע שעבר, לאחר עבודה מאומצת של כשנתיים אל מול גורמים בכירים במשרד התחבורה והשגת תקציבי ענק, החלו העבודות להוספה של נתיב נסיעה נוסף בכיכר הגדולה שבכניסה ליישוב. העבודות בכיכר מתבצעות לאחר תכנון מפורט מאד, במקום הוצבו מכווני תנועה ובסיום העבודות תורגש הקלה משמעותית בכניסה וביציאה מן היישוב. ההחלטה על הרחבת הכיכר התקבלה בעקבות צורך גדול שזיהו במועצה, העומסים בשעות הבוקר ובקשות התושבים.

העבודות לריבוד ושדרוג התשתיות ברחוב דוד המלך נמצאות בעיצומן, בוצע ריבוד הכביש באספלט והעבודות נמשכות במלוא המרץ. במועצה מתכוונים לבצע סיור לאיתור ותיקון ליקויים בסיום העבודות עם אנשי התאגיד כפי שנעשה ברחוב החשמונאים בכדי לוודא שהן תבוצענה ברמה הגבוהה ביותר. השבוע בוצעו סימון וצביעה של הכבישים החדשים ברחוב החשמונאים וברחובות הסובבים אותו. בנוסף, בוצע תיקון לאבנים המשתלבות ברחוב רחל המשוררת, נמשכות העבודות לסלילת החניה באחד העם, נמשכות העבודות להקמתו של הפאמפטרק ועוד.

מבזקים

שינוי גודל גופנים