חיפוש

לאור פניותיה של המועצה המקומית גן יבנה, אישר משרד החינוך את תקצוב התכנית לבנייתו של שלב ב' בבית הספר היסודי 'נופי מולדת' שבשכונת הדרים בסכום של כ-4 מיליון ₪ שאליו יצטרף תקציב נוסף בגובה של כחצי מיליון ₪ שיופנה לפיתוח

לאחר מאמצים רבים ודיונים בנושא יחד עם משרד החינוך, אישר אגף הכספים של המשרד את בקשתה של המועצה המקומית גן יבנה לתקצוב התכנית לבניית שלב ב' של בית הספר היסודי 'נופי מולדת' שבשכונת הדרים. מדובר בתקציב שיעמוד על סכום של כ-4 מיליון ₪ שאליו יצטרף תקציב נוסף בגובה של כחצי מיליון ₪ שיופנה לפיתוח.

המבנה החדש יכלול 6 כיתות לימוד ברמה הגבוהה ביותר, כיתה לחינוך מיוחד ומבנה ספרייה. בין היתר, בניית שלב ב' של בית הספר תספק מענה לגידול הטבעי של האוכלוסייה ביישוב והצרכים המשתנים. כך, בין היתר, תוכל מחלקת החינוך להקטין את מספר התלמידים בכיתות בבתי הספר בשכונות הוותיקות יותר לרווחת התלמידים. בנוסף, שלב ב' יכלול גם התחברות למערכות תשתית כמו חשמל מים וביוב וכמובן בניית מרחבים מוגנים, חדרי שירותים, הגדלת חצר בית הספר, פיתוח שבילים, מדרכות, מתקני חצר, הצללות, גידור ועוד.

מבזקים

שינוי גודל גופנים