חיפוש

לאחר שתאגיד המים 'מי יבנה' סיים את עבודות החלפת קווי המים והביוב ברחוב החשמונאים, נכנסו צוותי המועצה לעבודות משמעותיות לחידוש ושדרוג התשתיות ברחוב

העבודות ברחוב החשמונאים כוללות שדרוג וחידוש של מערכת הניקוז, לצד קרצוף הכביש ולאחר מכן ריבוד וסימון שלו. במקביל, המועצה פועלת אל מול תאגיד המים בכדי לתבוע נזקים שנגרמו בשל העיכוב בסיום העבודות. במועצה הכינו תכנית עבודה מפורטת שמתמקדת בשכונת 'מכבים', התכנית כוללת את שדרוג התשתיות, ריבוד דרכים מרכזיות, הוספת ספסלים, התקנת תאורת LED מתקדמת, הוספת מתקני משחק, מתקני כושר, דשא סינטטי ועוד.

במהלך העבודות ייחסמו  קטעים מהרחובות לסירוגין ולא תתאפשר החניה לאורכם. המועצה הנחתה את הקבלן לעשות כל שביכולתו בכדי לקצר את זמני  העבודות, במטרה לצמצם את חוסר הנוחות שעלול להיגרם לדיירי הרחוב וסביבותיו.

נוסף על העבודות ברחוב החשמונאים מתקיימים מספר פרויקטים משמעותיים נוספים כגון – סימון וצביעה של הכבישים ברחובות אתרוג, יפתח, שיקמה ותבור, נמשכות העבודות ברחוב הישועה לקראת ריצוף הרחוב, הסתיימו העבודות ברחוב קיבוץ גלויות לפירוק המדרכה ולסיום אבן שפה, נמשכות העבודות לריצוף סמטת הניצחון, נמשכות עבודות הפיתוח סביב מגרש הדשא הסינטטי, תיסלל חניה ברחוב אחד העם כולל תאורה ונמשכות העבודות להקמתו של הפאמפטרק.

מהמועצה נמסר כי במהלך התקופה הקרובה יחל הטיפול גם בכביש מנחם בגין, יחלו העבודות להקמת הכיכר החדשה בדרך ירושלים פינת רחוב יהודה ותצא לדרך הוספה של נתיב נסיעה נוסף בכיכר הגדולה שבכניסה ליישוב.

מבזקים

שינוי גודל גופנים