חיפוש

מגוון מופעים ברחבי היישוב במסגרת מיזם "העסקים שלנו במרכז" לשנת 2018

"העסקים שלנו במרכז" היא תכנית שבמסגרתה מתקיימות הופעות איכות חינמיות לכל המשפחה בסמוך למרכזים מסחריים ברחבי היישוב

המועצה המקומית גן יבנה ממשיכה גם השנה בתכנית "העסקים שלנו במרכז", שבמסגרתה מתקיימות הופעות איכות חינמיות לכל המשפחה בסמוך למרכזים מסחריים ברחבי היישוב. השנה יתקיימו במסגרת התכנית חמישה אירועים איכותיים עם מיטב האמנים והמפעילים.

השנה, במסגרת אירועי קיץ לוהט 2018 בגן יבנה, יתקיימו מספר אירועים מיוחדים במרכזים המסחריים ברחבי היישוב. להלן לוח האירועים המלא –

תכנית "העסקים שלנו במרכז" צברה תאוצה במהלך השנים האחרונות וזוכה להצלחה גדולה. היא מנוהלת על ידי המועצה המקומית גן יבנה בשיתוף עם צוות מתנ"ס גן יבנה.  מי שיזמה את תכנית "העסקים שלנו במרכז", תכנית לעידוד עסקים בגן יבנה, היא חברת המועצה רוחמה עזר מחזיקת תיק שפ"ע ותיק תעסוקה ועסקים.

מבזקים

שינוי גודל גופנים