חיפוש

למעלה מ-7,500 מתושבי גן יבנה והסביבה לקחו חלק בחגיגות יום העצמאות ה-70 למדינת ישראל

החגיגות התקיימו במספר מוקדים ברחבי היישוב וכללו תכנים לכל המשפחה. בנוסף, התקיים טקס יישובי מיוחד במהלכו הוענקו תעודות הוקרה למתנדבים בולטים בגן יבנה

אלפי אורחים ותושבים לקחו חלק בחגיגות יום העצמאות ה-70 בגן יבנה בערב יום העצמאות (18.4) במספר מוקדים ברחבי היישוב, במה מרכזית, מופעים לציבור המסורתי במתנ"ס גן יבנה והקומזיץ המסורתי של תכנית 'זיקה'. בין האמנים שהשתתפו: דיקלה, יובל המבולבל, לירון רביבו, טליסמאן, קרן הליצנית, סתיו וקנין,DJ  קובי שאלתיאל, שומרי הזמן, הקוסם אלי נביאן, להקות המחול והזמר היישוביות ועוד.

את המופע המרכזי של יום העצמאות הנחו הגן יבנאיות סתיו וקנין וקרן אהרון הליצנית. קרן חידשה את השיר 'הללויה' במסגרת הפרויקט של משרד התרבות והספורט. השיר בוצע בשיתוף 50 רקדניות מוכשרות מבית היוצר של הכוריאוגרפית אביבית אלמלם ממתנ"ס גן יבנה.

בחגיגות שנערכו בבימת יום העצמאות המרכזית לקחו חלק למעלה מ-7,500 תושבי גן יבנה והסביבה. בנוסף, התקיים הקומזיץ המסורתי של תכנית 'זיקה' שאליו הגיעו מאות תושבים שנהנו מפעילויות, תפו"א במדורה, שירה, סיפורים וריקודים. המועצה המקומית גן יבנה קיימה אירוע עצמאות מיוחד גם לציבור המסורתי במתנ"ס גן יבנה שכלל מופעים מיוחדים לכל המשפחה.

במהלך חגיגות יום העצמאות הוענקו תעודות הוקרה למתנדבים בולטים בגן יבנה על ידי ראש המועצה וחבריה בטקס מכובד ומרגש. בין היתר, הוענקו תעודות הוקרה לאשת החסד, רינה סולומון על פועלה למען נזקקים ומשפחות מעוטות יכולת, לרכזת המתנדבים במד"א, דליה מגידי על חלקה בהקמת תחנת מד"א בגן יבנה והפעלת המתנדבים, לנעה ליליאן על פעילותה ההתנדבותית במגוון תחומים, למתנדבי המשמר האזרחי על פעילותם למען השמירה על הסדר והביטחון ביישוב, למנהיגות הורים למשפחות עם צרכים מיוחדים על פעילותם ליצירת שינוי חברתי בגן יבנה ולמתנדבי תכנית 'זיקה' על עשייה בלתי פוסקת לקידום וליצירה של זהות יהודית ישראלית קהילתית.

מבזקים

שינוי גודל גופנים