חיפוש

חדר החזרות גן יבנה – מיוזיקאסה קיים ערב גיבוש לבני הנוער

ערב גיבוש מיוחד במינו התקיים בחדר החזרות גן יבנה במהלכו הצטרפו לפעילות בני נוער חדשים

במוצאי השבת (26.5) בשעות הערב התקיים ערב גיבוש מהנה במיוחד לבני הנוער שלוקחים חלק בפעילות חדר החזרות. הערב נפתח בקבלת פנים מוזיקלית במיוחד שהכינו בני הנוער שמשתתפים בפעילות חדר החזרות, לאחר מכן המשתתפים נהנו מארוחת ערב מפנקת שכללה מבחר בשרים על האש ושתייה.

במהלך הערב הועלו על ידי הנוכחים נושאים שחשובים להם ובראשם קידום הנוער חובב המוזיקה בגן יבנה, בנוסף הצטרפו לפעילות חדר החזרות בני נוער חדשים. חדר החזרות מזמין אתכם, מוזיקאים, גיטריסטים, מתופפים, בסיסטים, קלידנים וזמרים. לפרטים ולהצטרפות בטלפון 0549432720, לפנות ליונתן קריס.

חדר החזרות הינו מיזם יישובי קהילתי עבור בני הנוער חובבי המוזיקה המהווה חממה לפיתוח כישרונות צעירים, הוא מאובזר בציוד מוזיקה מתקדם ומידי שנה משקיעה המועצה תקציבים בחידוש ציוד מוזיקה ובשיפור התנאים.

מבזקים

שינוי גודל גופנים