חיפוש

התקיים ביקור פיקוח ראשון בבית הספר 'נופי מולדת' בסימן פנים רבות לאהבת ארץ ישראל

במהלך הביקור הוצגו תוצרים שהכינו תלמידי בית הספר, תהליכים של למידה משמעותית, הוצגה תערוכה מדויקת והתקיים דיון פורה באשר להמשך העשייה בבית הספר.

בשבוע שעבר התקיים ביקור מיוחד בבית הספר 'נופי מולדת' בשיתוף אנשי המועצה, חברי הנהגת ההורים, מפקחת בית הספר ועוד. הביקור החל בטקס שקיימו התלמידים במספר תחנות ברחבי בית הספר ונמשך במפגש משותף שבמהלכו הוצגו הישגי בית הספר, הפעילויות המתקיימות בו ודיון במבט לעתיד. הנוכחים שיבחו את שיתוף הפעולה ההדוק בין הנהלת בית הספר למועצה ולהנהגת ההורים שמוביל להישגים ולהתפתחות בריאה של בית הספר.

לאחר הישיבה הנוכחים קיימו סיור בבית הספר, בחנו את תוצרי התלמידים, התרשמו משיעורים בכיתות והעלו צרכים. מפקחת בית הספר, ויקי עזיאל, שיבחה את מנהלת בית הספר, דלית כהן, ואמרה כי ניתן לראות שהפעילות שנעשית בבית הספר נעשית בצורה מושכלת, במקצועיות וכי התלמידים לומדים באקלים בטוח ומוגן.

במהלך הסיור הציגו התלמידים מבט היסטורי אל דמויות המייצגות את ארץ ישראל הישנה והטובה, דמויות כגון הרצל, בן גוריון ועוד. לאחר מכן הופיעה להקת בית הספר במופע קצר והתלמידים הסבירו על שמות הכיתות בבית הספר לצד מפת ארץ ישראל.  לאחר מכן התלמידים הציגו תהליך של למידה באמצעות, לדוגמה, תלמידי כיתות ג' הכינו משחקים במתמטיקה. בנוסף, הוצגה תערוכת "ישראל 70 פנים לה" – תערוכת מסכות המייצגת מייצגים שונים – מאכלים ישראלים, אישיים וכו'. הסיור המשיך גם לחצר שם הוצגה למידה מבוססת פרויקטים כאשר כל שכבה בחרה נושא מרכזי ששימש כבסיס ללמידה וחקר של התלמידים.

מבזקים

שינוי גודל גופנים