חיפוש

המועצה המקומית גן יבנה ממשיכה בקיום עבודות לחידוש, פיתוח ושדרוג תשתיות ברחבי היישוב

העבודות לשדרוג ופיתוח רחוב שבו נמצאות בעיצומן, תיסלל חניה מאחורי המרכזון המסחרי הצמוד למכבי האש, בוצעו שדרוגים בגנים הציבוריים, נמשכת החלפת משטחי הדשא הסינתטי בגני הילדים ועוד.

המועצה המקומית גן יבנה ממשיכה בקיום עבודות לחידוש, פיתוח ושדרוג תשתיות, הקמת מדרכות, קרצוף וריבוד כבישים ועוד בכל רחבי היישוב.

המועצה מקיימת עבודות לשדרוג ופיתוח בגני השעשועים ובפארקים ברחבי היישוב. בין היתר, בשבוע האחרון בוצעו עבודות להנחת משטחי דשא סינתטי, ניקיון והוספת מתקני משחק בגני השעשועים גן חבר וגן רותם. בין היתר, נוספו מתקני משחק, דמויות קפיץ ונדנדות, בוצעו תיקונים במשטחי הדשא ועוד. בוצעו עבודות להנגשת גן פיטו כגן שעשועים מונגש עבור כלל האוכלוסיות.

נמשכות גם העבודות לשדרוג ופיתוח רחוב שבו שכוללות סגירת פער של למעלה מעשור שכולל פיתוח ותיקון מדרכות. בנוסף, בוצעו תיקונים לגג בית הספר אורט על שם יצחק רבין שנפגע בשבוע שעבר בעקבות הסערה העזה שפקדה את ישראל.  ליד בית הספר אהוד מנור נסלל שביל גישה בטיחותי עבור הילדים הבאים בשערי בית הספר. העבודות על הפארק בגודל 40 דונם נמשכות ביתר שאת, העבודות כוללות הקמת בריכה אקולוגית, מתקני טיפוס, סקייטפארק, שבילי אופניים, שבילים להולכי רגל, מתקני כושר, אמפיפארק ועוד. צפי סיום העבודות מוערך בכחודשיים.

מבזקים

שינוי גודל גופנים