חיפוש

המועצה המקומית גן יבנה ממשיכה בביצוע עבודות לשדרוג ופיתוח תשתיות תחבורה ברחבי היישוב

המועצה המקומית גן יבנה בשיתוף משרד התחבורה וחברת התחבורה הציבורית 'אפיקים', החלו בעבודות להחלפה ושדרוג של 55 תחנות אוטובוס ברחבי היישוב לתחנות חדישות ומשודרגות הכוללות סככה. העבודות כוללות, בין היתר, פינוי הסככות הקיימות, ריצוף ופילוס השטח, הסדרת התשתית, צביעת אבני השפה והתקנתן בהתאם לכללי הנגישות. העבודות החלו בתחנות שנמצאות בשדרות ירושלים ותימשכנה אל שאר היישוב.

בטרם החלו העבודות התקיימו סיור ופגישה עם נציגי משרד התחבורה האמונים על התחבורה הציבורית ונציגי חברת 'אפיקים' בנושא. בנוסף, המועצה העלתה בפני אנשי חברת 'אפיקים' מספר צרכים נוספים של התושבים ובין היתר, הוספה של תחנת אוטובוס נוספת בסמוך לבית העלמין הסמוך לקיבוץ חצור.

מבזקים

שינוי גודל גופנים