הוכחה לאיכות ומצוינות בחינוך

27/07/2017
הוכחה לאיכות ומצוינות בחינוך (הגדל)

רשת אורט ישראל הודיעה למנהלת תיכון אורט רבין בגן יבנה, מרי שפונט, ולמנהלת תיכון נעמי שמר, פנינה גלס כי שתיהן זכו בתגמול מנהלים ראויים להערכה לשנת הלימודים תשע"ז.

רשת אורט ישראל נוהגת לתגמל את מנהליה על עשייה ניהולית וחינוכית, לקידום בתי הספר של הרשת, בהתאם לנוהל איכות 50.10.

בהודעה שנשלחה על ידי תימורה שירי, סמנכ"ל וראש מינהל לחינוך ותפעול ומירב עטרי, סמנכ"ל וראש מינהל משאבי אנוש נכתב: "על מנת לתת ביטוי להוקרתה ולהערכתה את ניהולך המקצועי, החליטה הנהלת אורט ישראל להעניק לך תגמול כספי".

המכתב נחתם במלים "פעילותך האיכותית, המתמדת והמושכלת להעצמת העשייה הבית ספרית, תניב את הפירות המיוחלים".

במועצה המקומית גן יבנה קיבלו את ההודעה בסיפוק רב.

"זו הוכחה נוספת לאיכות מערכת החינוך שלנו, שמובלת בידי מנהלים מצטיינים. אלו מובילים אחריהם את הצוותים כולם, מהראשון ועד לאחרון שבו, למען מטרה אחת מרכזית – קידום הצלחתם של תלמידי גן יבנה והפיכתם לבוגרים ערכיים, תורמים ומצליחים בחברה הישראלית" – סיכם דרור אהרון ראש המועצה המקומית.