ג'יפאים טובים לאורך כל הדרך

27/07/2017
ג'יפאים טובים לאורך כל הדרך (הגדל)

חברי מועדון הבוגרים של אקים בגן יבנה, זכו לטיול משותף ראשון, בזכות מחווה מרגשת של חבורת ג'יפאים מתנדבים.

ביום שישי האחרון יצאו חברי מועדון הבוגרים שבניהול אקים והמועצה המקומית גן יבנה, לטיול משותף ראשון בחיק הטבע.

זאת בזכות התארגנות יוצאת דופן של– יחיאל ילוז,  בעלי חברת טיולי 4X4, מוסמך כמדריך טיולים מטעם משרד החינוך, שעוסק גם בהדרכת ניווט ונהיגת שטח.

ילוז הצליח לגייס 14 מעמיתיו – בעלי ג'יפים מכל רחבי הארץ, ליוזמה המשותפת של טיול למען חברי המועדון המקומי.

לחברי המועדון התלוו בני משפחה – הורים או אחים ואחיות, למסלול שתואם למול מנהלת המועדון, עליזה הבדלה.

מסע הג'יפים יצא בשעות הבוקר המוקדמות מתחומי גן יבנה, עבר דרך דיונות החול של אשדוד והסתיים באיזור שמורת ניצנים, שם המשתתפים הכינו יחד ארוחה, נהנו משעה קלה של שהייה ביחד וחזרו לגן יבנה לקראת כניסת השבת.

"לנו זו זכות גדולה לתת מעצמנו. עבורנו טיולי ג'יפים הם דבר מובן מאליו. זכינו להעניק לחברי המועדון ולמשפחותיהם חוויה, ועל כך אנחנו מודים להם ולמועצה המקומית", אמר חיליק ילוז.

עידן ארמוזה, מחברי המועדון, הודה בשם החברים לחבורת הנהגים המתנדבים. "תודה לכם על הטיול הראשון אליו זכינו לצאת. נהנו עד מאד ואנו כבר מצפים לפעם הבאה".

דרור אהרון, ראש המועצה המקומית, שיגר תודות למארגני הטיול ומבצעיו: "לא בכל יום אנו נתקלים במחוות כל כך יפות. יבורכו כל העושים על המעשה הנפלא שעשו למען ילדינו".

פרטים נוספים אודות מועדון אקים - במחלקה לשירותים חברתיים 08-8574450