בזכות מיזם בימות פיס

27/07/2017
בזכות מיזם בימות פיס (הגדל)

בזכות מיזם בימות פיס:

עברי לידר סחף את גן יבנה

למעלה מאלף צופים נלהבים זכו לראות ולשמוע את עברי לידר במופע סוחף במיוחד שהתקיים בגן יבנה, בזכות שיתוף פעולה עם מיזם "בימות פיס".

ביום ראשון השבוע התקיים מופע ענק של עברי לידר בגן יבנה. המופע בליווי מלא, התקיים בזכות שיתוף פעולה בין המועצה המקומית והמתנ"ס לבין מפעל הפיס, שפועל להנגשת אירועי תרבות למרבית  ישובי המדינה.

הקהל מנה למעלה מאלף איש, רובו מגן יבנה, אך היו גם שהגיעו במיוחד מירושלים, בני ברק, גבעת שמואל, הוד השרון ורמת השרון, כדי לצפות באמן.

את מפעל הפיס באירוע ייצגה דנה כהן מנהלת פרוייקטים באגף התרבות  של מפעל הפיס.

כהן סקרה בקצרה את פעילותו הנרחבת של מפעל הפיס ברחבי המדינה, והשקעתו הרבה בהקמת מבני תרבות וספורט, במלגות לסטודנטים ובמיזמים שונים שמקרבים את תחומי האמנות והתרבות אל הפריפריה.

ראש המועצה דרור אהרון הודה למפעל הפיס ולעומד בראשו, עוזי דיין: "לפני חודש בלבד חנכנו את מרכז הספורט והנופש הראשון של גן יבנה. מפעל הפיס סייע רבות בהקמתו, וככלל – משנת 2002 ועד היום השקיע הפיס בגן יבנה למעלה משישים מליון שקלים".

אורית גוטמן, מנהלת המתנ"ס ציינה שמופע זה הוא רק אחד מתוך למעלה ממאה אירועי קיץ איכותיים שצפויים לתושבי גן יבנה השנה. כל אלו מרוכזים בפרסומים שנשלחו לכל בתי האב בישוב "כדי שאיש לא יחמיץ הזדמנות לחגוג ולשמוח, ובאמת שלא תהיה סיבה מיוחדת לצאת מחוץ לתחומי הישוב השנה".

צילום: שמחה לארי