מצוינות כדרך חיים

4/05/2017
מצוינות כדרך חיים (הגדל)

"רוח ההצטיינות שלכם היא הרוח איתה בונים חברה, מדינה, עולם. הצטיינותכם היא מקור למידה והשראה לכולנו, המשיכו לדחוף אותנו קדימה" – מדברי נשיא המדינה ראובן (רובי) ריבלין בטקס הענקת פרס העובד המצטיין ע"ש נח מוזס לשנת 2016 ל-25 עובדי שירותים ותעשייה. בתוכם השנה מנהל המוקד העירוני של גן יבנה, עזריאל (עזי רוזן).

הטקס שנערך זו השנה ה-41, התקיים בבניי האומה בירושלים ביום חמישי האחרון, במעמד נשיא המדינה, ונשיא התאחדות התעשיינים שרגא ברוש.

מנהל  המוקד העירוני עזריאל רוזן (62), נשוי ואב ל-5 מתגורר חי ונושם את העבודה במועצה המקומית גן יבנה.

את דרכו ברשות המקומית החל לפני כ-22 שנה עם שיחרורו מצבא קבע בדרגת רב סרן בחיל המודיעין, כאשר גן יבנה מנתה כ-5000 תושבים בלבד, ורבות מהשכונות שקיימות בה היום, עדיין היו בגדר תכניות "על הנייר".

בתחילת דרכו המקצועית לא היו עובדי מוקד תחתיו וכל הפניות תועלו אליו ונענו על ידו, אם במשרד בשעות העבודה ואם על ידי העברת שיחות לטלפון האישי, אחרי שעות העבודה.

היום המוקד העירוני עומד בלב מרכז הפעלה עירוני בשיגרה וחירום, כולל מוקד צופה, ממסרים ומצלמות שמאפשרים תצפית ושליטה מרחוק, ומאויש 24 שעות ביממה, כל ימות השבוע.

דרור אהרון, ראש המועצה: "עזריאל רוזן מהווה את הדוגמא הטובה ביותר, שאין דבר שיכול להגביל עובד בעל רצון לקדם, ליזום, לייעל ולשפר את המערכת לטובת שירות הציבור. עובד מצטיין הוא זה שגבולות האחריות הם רק בגדר המלצה עבורו".