מאות תושבים השתתפו במיזם התמיכה בעסקים

6/04/2017
מאות תושבים השתתפו במיזם התמיכה בעסקים (הגדל)

"העסקים שלנו במרכז" – תחת כותרת זו נפתחה החודש באופן רשמי פעילות המועצה המקומית גן יבנה לעידוד וקידום עסקים מקומיים וחנויות.

הרציונל – להניע את הציבור לצרכנות מקומית. הדרך – קיום פעילויות מהנות לכל המשפחה במרכזיים המסחריים או בקרבתם, תוך שיתוף פעולה עם החנויות ובתי העסק שפעילים במוקדים השונים.

בימים ראשון ושני השבוע נפתחה הפעילות, שאמורה היתה להתחיל כבר בפורים אך נדחתה בשל מזג האוויר.

ביום ראשון אחר הצהריים הופיע כוכב הילדים מני ממטרה בפני מאות ילדים והורים במרכזון המושבה, מול בניין המועצה. ביום שני נפתח מתחם קארטינג, מתנפחים, משחקים והפעלות בסמוך למרכז המסחרי בשכונת "נאות המכבים".

בעלי העסקים בשני המתחמים, עודכנו מראש על הפעילות הצפויה, כדי שיוכלו להיערך מבעוד מועד. רבים בירכו את המועצה על היוזמה, וציינו כמה חשוב להם להיחשף לציבור הרחב.

בשתי המסגרות באה לידי ביטוי רב פעילותה הקהילתית של יחידת הנוער של מחלקת החינוך והמתנ"ס. בני נוער שעברו הכשרה יזומה בהפעלת ימי הולדת,  מסיבות ואירועים, היו שותפים מלאים בהפעלת חלק נכבד מהעמדות.

רוחמה עזר, חברת מועצה המחזיקה בתיק מסחר וקידום עסקים, ציינה בסיפוק את היענות הציבור ואת שיתופי הפעולה חוצי המערכות – בין המועצה, המתנ"ס על צוותיו המקצועיים לבין בעלי העסקים עצמם.

"חשוב לתת לעסקים הקטנים והבינוניים קרקע שיוכלו לצמוח עליה. צרכנות מקומית היא לב לבו של העניין כאשר פעילות מסוג זה היא בבחינת WIN WIN לשני הצדדים – לבעלי העסקים מצד אחד, ללקוחות מצד שני".